MILKY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 110 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Milky. Meer weten? Ontdek meer

18 jan 2023 om 20:27 Ik heb hier voor het eerst pannenkoeken besteld , en ze waren echt heerlijkc warm en goed gevuld Ik ga hier zeker weer bestellen, en de prijs was ook prima het was het dubbel waard, de koerier was supersnel en ontzettend aardig houden! :))
9 jan 2023 om 9:25 Bij mij (west) was het enorm snel bezorgd, was daardoor niet zompig geworden ofzo. Gerechten zijn echt enorm lekker!
7 jan 2023 om 14:12 Very nice crepes. Savory ones are a bit boring, but the sweet ones are extraordinary!
5 jan 2023 om 13:54 My pancakes were fine but the way they were delivered made everything soggy and waterlogged Don’t expect crepes here thicker is not better
30 dec 2022 om 23:51 Ziet er lekkerder uit dan het is. Het was ook echt koud en drapperig toen het aankwam
29 dec 2022 om 14:44 Takes quite a bit of time to get to Noord, but definitely worth the wait.
15 dec 2022 om 22:01 Altijd lekker die pannekoeken en crepes!
11 dec 2022 om 16:57 We tried to order breakfast. The food arrived 2.5 hours later. It was past our normal lunchtime by then. Everyone was starving, which normally makes food taste better. It wasn't very good. Soggy. Not flavorful. All in all, we regret this purchase.
10 dec 2022 om 17:53 Slecht. Na 70 minuten wachten gebeld, waarop aangegeven werd dat het erg druk was. Crepes waten koud, weet niet of dit zo hoort. Smaak was goed. Er werden aan de tel free drinks aangeboden ivm wachttijd, deze hebben we uiteindelijk niet gekregen.
3 dec 2022 om 15:27 Hele goede service perongeluk op afhalen besteld maar met een belletje kwamen ze het kostenloos brengen en misschien wel de beste pannenkoek ooit
2 dec 2022 om 22:19 Hele lekker crepes
26 nov 2022 om 16:58 Delivery was long