MILKY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 84 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Milky. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2022 om 20:25 Heerlijke Crepes! zeker een aanrader , kom hier snel terug.
16 sep 2022 om 19:29 Onvriendelijke bezorger, niet voor herhaling vatbaar.
14 sep 2022 om 10:22 Omgg echt een Quilty Pleasure om hier lekkere pannenkoeken te bestellen! Het was heerlijk
4 sep 2022 om 15:52 Meer dan 90 min moest ik wachten op mijn bestelling,
6 aug 2022 om 19:09 De eten heerlijke, maar wachten was een beetje lang.
3 aug 2022 om 22:16 Ik ben een enorme zoete kauw op mijn cheatday en dit is echt het ultieme restaurant om dat te doen. Er is veel mega veel keuze! De crepe die ik heb samengesteld was heerlijk en vult enorm. Goede service&goed gevulde crepe Ik ben zeer tevreden!♡
10 jul 2022 om 18:11 Food never arrived and called restaurant multiple times with no answer!
10 jul 2022 om 11:53 Vriendelijke bezorging die snel hetgeen hij was vergeten alsnog te komen brengen. Jammer dat de cola wederom niet Zero was. En de satesaus koud was en door de tas heen zat omdat het deksel er niet goed op zat en het folie er niet goed omheen gewikk
9 jul 2022 om 17:14 waited 2hours for my order, received the wrong drink as well.
7 jul 2022 om 4:35 Was lekker en snelle aardige bezorging
6 jul 2022 om 19:08 Ik had de #3 combi. Je verwacht allerlei poespas maar krijgt nog geen 1/5e deel van één aardbei, en een kwart kinderbueno. Verder ook geen sausje bijgekregen; dus al en al best saai.
26 jun 2022 om 15:35 Heb erg lang op mijn bestelling moeten wachten. De pannenkoeken waren echter heerlijk en mooi verpakt. Alleen klopte mijn bestelling niet helemaal. Ik kreeg gewone cola, had Zero moeten zijn. Hoop dat n volgende bestelling bestelling beter gaat.