MILKY

MILKY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 70 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Milky. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 15:35 Heb erg lang op mijn bestelling moeten wachten. De pannenkoeken waren echter heerlijk en mooi verpakt. Alleen klopte mijn bestelling niet helemaal. Ik kreeg gewone cola, had Zero moeten zijn. Hoop dat n volgende bestelling bestelling beter gaat.
15 jun 2022 om 20:18 Took more than an hour to be delivered and arrived cold.
18 mei 2022 om 16:20 15 euro voor een crêpe??? Belachelijk Volgende keer maar zelf maken ben ik nog goedkoper uit wat een afzetterij bahh
16 mei 2022 om 14:32 Wauw, a lot of vegan options
5 mei 2022 om 20:32 Bezorging duurde lang maar het was het wachten zoooo waard! The best
2 mei 2022 om 0:04 Het duurde maar liefst 2 uur voordat onze pannekoeken er waren, toen ze er eindelijk waren was het koud, je betaald 1,50 voor extra bueno en we kregen 2 mini stukjes.dat is niet erg maar ze waren ook nog eens oud en bol. Heel jammer
21 apr 2022 om 2:05 Was lekker alleen iets later dan verwacht, maar dat was helemaal geen probleem
10 apr 2022 om 18:37 Heel lekker!!
9 apr 2022 om 18:18 Lekker eten en vriendelijke bezorger! Aanrader!
31 mrt 2022 om 18:06 Heel erg vriendelijk ik lig in het ziekenhuis ze hebben het tot aan de kamer bezorgd en heel lief beterschap toe gewenst het eten was heel lekker zeker een aanrader!
27 mrt 2022 om 21:40 I love it
27 mrt 2022 om 18:30 Was heerlijk gratis bueno derbij gekregen zelfs en een top bezorger dankje wel